Classes de Ioga

respira-iogaOK

La nostra sala Gaia acull tant les activitats grupals puntuals com les sessions de ioga permanents que realitzem de dilluns a dijous de les modalitats hatha ioga i vinyasa ioga.

Hatha ioga

En sànscrit, Hatha ioga significa disciplina de força, una força que busca l’equilibri de les polaritats que hi ha al nostre interior. Ha significa sol i representa l’energia més activa i tha, lluna, que es vincula a la relaxació i al descans; aquestes energies simbolitzen la dualitat i equilibri entre energia solar –acció– i energia lunar –relaxació. Durant la pràctica, experimentem aquesta dualitat iniciant la pràctica amb postures i Salutacions al sol per escalfar i activar el cos i finalitzant-la amb Savasana, la relaxació.

El Hatha ioga és un dels estils més practicats del món, es considera una pràctica pausada, però no per això menys intensa i és ideal per calmar la ment i descansar bé.

Vinyasa ioga

El terme Vinyasa és una composició de dues paraules. Nyasa té diversos significats com “col·locar”, “ordre especial” i “atenció”; i Vi significa especialment. En el context del ioga, Vinyasa es pot interpretar com: manera especial, ordre especial, amb atenció…
Sovint s’interpreta com una pràctica amb un tema o propòsits que consisteixen en postures vinculades i associades; generalment es refereix a la progressió i continuïtat entre les asanes.

En lloc de centrar-se a “entrar a la postura” i després respirar, en Vinyasa ioga l’objectiu és mantenir la respiració profunda i la consciència corporal consistents al llarg de tots els moviments durant la pràctica.

Aquí pots consultar el nostre
HORARI DE CLASSES

Activitats puntuals

De forma puntual, realitzem tallers, retirs i intensius.
Pots consultar tot el que tenim programat a

Respira amb nosaltres

Subscriu-te al nostre newsletter