El centre

Respira neix amb la intenció de cuidar, educar i promocionar la salut dels seus pacients i usuaris des d’una visió integral del cos i mitjançant tècniques holístiques.

Les nostres instal·lacions compten amb dues sales de consulta on realitzem els diferents tractaments i teràpies individuals i una sala polivalent per a la pràctica de les activitats en grup, tallers, cursos i xerrades.

Un espai sentit

La Terra és l’eix principal de l’espai i dona nom a la sala principal “Gaia”, deessa grega de la terra. La lluna, en qui està basada la imatge del centre, és el símbol de la feminitat i de la transformació, per això un dels nostres boxs s’anomena “Selene”, deessa grega de la lluna; mentre el segon box agafa el nom de “Bruna”, la referència més tendra de la foscor en la qual ens hem d’endinsar per trobar-nos, bressolar-nos i sanar-nos.

Un ambient pensat per al descans

Respira és un espai acollidor pensat per a la calma; dissenyat i condicionat per al màxim confort i benestar; i compromès amb el medi ambient, tal com s’observa en els materials emprats per la construcció: fusta, metall i toves de terra (Fet de terra), un producte premiat per la seva innovació.

A més, s’ha apostat per un sistema d’aerotèrmia combinat amb terra radiant, sistemes d’alta eficiència energètica i sostenibles amb el medi ambient; a més d’incorporar un sistema de ventilació passiva de l’espai que manté l’ambient sanejat.

Els materials i sistemes emprats creen un ambient energèticament harmònic que afavoreix el benestar i optimitza el desenvolupament dels tractaments i els seus beneficis.

De fàcil accés

El centre Respira està ubicat al nucli urbà de Torrefarrera, a l’inici mateix de la rambla Sant Jordi, un passeig que ens convida a caminar i descansar, que disposa de pàrquing públic gratuït davant mateix i molt proper al centre de la vila.

Et convidem a conèixer el nostre espai i a gaudir-lo ben aviat!

Respira amb nosaltres

Subscriu-te al nostre newsletter