Activitats

Ioga

La nostra sala Gaia acull tant les activitats grupals puntuals com les sessions de ioga permanents que realitzem de dilluns a dijous de les modalitats hatha ioga i vinyasa ioga.

Hatha ioga

En sànscrit, Hatha ioga significa disciplina de força, una força que busca l’equilibri de les polaritats que hi ha al nostre interior. Ha significa sol i representa l’energia més activa i tha, lluna, que es vincula a la relaxació i al descans; aquestes energies simbolitzen la dualitat i equilibri entre energia solar –acció– i energia lunar –relaxació. Durant la pràctica, experimentem aquesta dualitat iniciant la pràctica amb postures i Salutacions al sol per escalfar i activar el cos i finalitzant-la amb Savasana, la relaxació.

El Hatha ioga és un dels estils més practicats del món, es considera una pràctica pausada, però no per això menys intensa i és ideal per calmar la ment i descansar bé.

Vinyasa ioga

El terme Vinyasa és una composició de dues paraules. Nyasa té diversos significats com “col·locar”, “ordre especial” i “atenció”; i Vi significa especialment. En el context del ioga, Vinyasa es pot interpretar com: manera especial, ordre especial, amb atenció…
Sovint s’interpreta com una pràctica amb un tema o propòsits que consisteixen en postures vinculades i associades; generalment es refereix a la progressió i continuïtat entre les asanes.

En lloc de centrar-se a “entrar a la postura” i després respirar, en Vinyasa ioga l’objectiu és mantenir la respiració profunda i la consciència corporal consistents al llarg de tots els moviments durant la pràctica.

Aquí pots consultar el nostre
HORARI DE CLASSES

Activitats puntuals

De forma puntual, realitzem tallers, retirs i intensius.
Pots consultar tot el que tenim programat a

Autoconeixement i gestió emocional

Grups de creixement personal

El propòsit d’aquests grups és ajudar les persones participants a respectar-se, validar-se i sostenir-se per si mateixes aportant-los coneixements i eines pràctiques per dur una vida més plena.

La persona, amb compromís i constància, descobreix nous recursos i desenvolupa les capacitats per afrontar els problemes personals i de relació assumint la responsabilitat sobre les seves necessitats i desitjos.

Realitzem sessions pràctiques i experiencials amb diferents exercicis i dinàmiques presentats amb una introducció teòrica per part d’una terapeuta que acompanya les persones i estimula aquells aspectes que li semblen destacables. Els participants assoleixen eines i coneixements que integren en la seva persona per portar-los a la seva vida.

Tallers

Realitzem tallers de creixement personal entorn de diverses temàtiques, però tots amb
l’objectiu que ens ajudin a reflexionar, compartir, obtenir altres punts de vista i aconseguir canvis, és a dir, enriquir-nos i créixer com a persones.

Dona, nadó i família

Grup d'acompanyament a l’embaràs

Espai de trobada presencial perquè les embarassades visquin de forma conscient el procés de transformació i revolució interna que causa la maternitat.
Un acompanyament per part de diversos perfils professionals (fisioteràpia, doula, psicòloga, instructora de ioga…) que donen suport emocional i físic a l’embarassada.

Grup d’acompanyament al postpart

Acompanyament professional i ioga mare – nadó amb la intenció que la mare se senti acompanyada durant l’etapa de postpart amb assessorament en lactància, criança, emocions…

Respira amb nosaltres

Subscriu-te al nostre newsletter