Sarah Gaset

Col·laboradora
Sarah Gaset

Psicòloga col·legiada nº 20149

Acreditada com a Psicòloga General Sanitària

Des de molt petita em van ajudar a comprendre que som més del que veiem. Les meves arrels van créixer en terra abonada d’aquest paradigma, on s’entén a l’ésser humà com un tot on ment, cos, emocions i esperit es relacionen de manera indissoluble. Directa i indirectament, això anava calant en mi de tal manera, que s’ha convertit avui en dia i des de fa temps en la meva búsqueda, la meva inspiració i el meu treball.

Vaig estudiar Psicologia a la Universitat Autònoma de Barcelona. Trobant a faltar allà alguna cosa quelcom més profunda, paral·lelament vaig començar a fer formacions i cursos que m’inspiraven molt més, com per exemple rebent les iniciacions dels dos primers nivells de Reiki, així com cursant el primer nivell de flors de Bach i rebent la formació del nivell Practitioner en PNL.

Acabada la carrera, vaig decidir començar els estudis d’homeopatia, per tot el que m’havia arribat a ajudar a mi personalment aquest mètode. Sentia que era una eina amb la que volia comptar quan jo treballés amb altres persones.

La Gestalt va arribar a mi com una font d’inspiració i de renovació de mi mateixa. Quan la vaig conèixer, vaig saber que era el que sempre havia estat buscant quan un dia vaig decidir estudiar psicologia.  Sento que la Gestalt m’ha posat de cara a mi mateixa, m’ha fet de mirall en cadascun dels aspectes que habiten en mi i me’ls ha fet qüestionar per anar-me fent nova pas a pas. Des del meu punt de vista, aquesta via de teràpia m’ha desgrunat per ajudar-me a comprendre que cada diminuta part del meu Ser val la pena per ser completa.

Més enllà de la part acadèmica, el que més m’ha anat servint ha estat la part experimental de la vida. Als 20 anys va haver-hi un abans i un després en mi, dur i revelador a la vegada. De la mà d’alguns mestres que ja sabien de què anava allò, vaig anar despertant a una nova realitat que m’ha anat duent per tot tipus  d’aventures, internes sobretot. Aquí vaig conèixer la meditació, vaig començar a llegir textos que m’inspiraven, i a assaborir en definitiva la vida des d’una visió per mi més profunda del que ho havia fet fins al moment.

Des de llavors he viscut etapes de certesa, de dubte, de pujada i de baixada. He viatjat, he estat sola i he estat acompanyada. La meditació i el Ioga han anat prenent protagonisme en el meu dia a dia com a sostens molt importants de mi mateixa i de la meva realització, personal i professional.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn

Socials